קוגל אטריות וגבינות מתוק לשבועות מבית סבתא לולה,
לבשל 2 חבילות אטריות רחבות בינוניות לסנן ולקרר,
להקציף ידנית בקערה 6 ביצים,
להוסיף 75 ג"ר חמאה מומסת 2 קוטג 2 שמנת חמוצה חצי כוס חלב כוס סוכר דמררה כפית תמצית ווניל כוס וחצי חמוציות ואו צימוקים קהים לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף את האטריות ולערבב,
לקחת סיר ג'חנון בקוטר 24 גובה 12 לצפות מבפנים בנייר אפייה משומן,
להכניס את התערובת,
לציפוי:4 כפות פירורי לחם 3 כפות סוכר דמררה 2 כפיות קינמון לערבב,
לפזר חצי מהציפוי על הקוגל,
להכניס לתנור חם על 210 מעלות לאפות סגור עם המכסה שעה,
להוריד את המכסה לפזר את החצי השני של הציפוי,להוריד את החום ל180 מעלות לאפות שעה נוספת עם מכסה פתוח ובתאבון.(יוצא מעדן וריח הקינמון שיגע את השכנים)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>