בטטה בטעם מדורה על מצע של מלח גס במילוי מטבל שמנת חמוצה עירית שמיר פלפל שחור גרוס,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה ערמות מאורכות של 43 כוס מלח גס כמספר הבטטות,
להניח על כל ערימה בטטה בינונית,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות(לבדוק עם קיסם)כ 35 דקות,
למטבל:שמנת חמוצה חצי כוס שמיר קצוץ דקדק 43 כוס עירית קצוצה דקדק חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
(כמות המטבל מספיקה ל5 בטטות עם מכינים יותר להכפיל כמויות)
להוציא את הבטטות המוכנות לחרוץ חריץ 43 עומק,
להניח כף וחצי מהמטבל ובתאבון.(יוצא מעדן) (המלח משמש כתנור נוסף)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>