צ'יפס שערות (דקדקדק) לנשנוש,
לקלף חצי ק"ג תפו"א לחתוך לג'וליאנים (אני חתכתי במעבד מזון אפשר עם קולפן ג'וליאנים ידני),
לשטוף על מסננת וליבש,
לחמם שמן לטגן (זהירות מלשרוף את הצ'יפס),
להעביר לנייר סופג להמליח עם מלח הימלייה ובתאבון.
(כמובן אפשר כמות גדולה יותר של תפו"א)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>