היימישע פערפיל(פתיתים ביתיים) בתנור(הקוסקוס של האשכנזים)עם התיבולית הטבעית של השף הפשוט ובצל מקורמל,
לטגן ב3 כפות שמן זית חבילת פערפיל 3 דקות,
להוסיף 3 בצלים מקורמלים כף מהתיבולית הטבעית של השף הפשוט חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב,
להוסיף 5 כוסות מים רותחים לערבב,
לבשל על אש קטנה עד ספיגת הנוזלים ובתאבון.(יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>