צלחות להגשה אכילות מטורטיות,
לקחת טורטיות גדולות,
לחמם שמן עמוק (בכלי בקוטר טורטיות גדולות לפחות 5 ס"מ גובה השמן),
להניח טורטייה ולאחר דקה ללחוץ על המרכז עם קופסת שימורים (גדולה של 550 ג"ר)ריקה,
בלחיצה עד תחתית השמן לשתי דקות לטגן עד הזהבה יפה,
להפוך לטיגון בצד השני להזהבה יפה,
לנייר סופג לקרר,
להכניס קוביות גבינה ירקות סלטים פיצוחים ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>