קרפלך תפו"א ברוטב אבקת כרישה,
להכניס לסוטז(מחבת עם מכסה)2 כפות שמן זית כף אבקת כרישה חצי כפית פלפל שחור גרוס,
לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
במקביל להרתיח מים בסיר עם מעט מלח הימלייה,
להכניס את הקרפלך(קפואים קנויים)להרתיח שנית שהקרפלך צפים 2 דקות הם מוכנים,
לסנן להעביר לרוטב לערבב על אש קטנה 3 דקות מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.(יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>