נשנושי זוקיני בתנור טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 3 זוקיני גדולים בקוטר 4-5 ס"מ ובאורך 20 ס"מ לחתוך לטבעות של חצי ס"מ,
להכין בקערה אחת טחינה ובשנייה שיבולת שועל ללא גלוטן עם תבלינים יבשים שאוהבים(פלפל כמון פפריקה שומשום),
לטבול בטחינה ואחר כך בשיבולת שועל,
להניח על נייר אפייה מרוסס בשמן זית,
ולרסס מעל בשמן זית,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות,
לאפות עד השחמה יפה להגיש על טחינה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>