דואה (תבלין)הזעתר המצרי טבעוני ללא גלוטן והפעם ללא בוטנים לרגישים,
(בדרל כלל עם בוטנים אפשר כל אגוז שרוצים),
לקחת 120 ג"ר אגוזי מלך קלויים 5 דקות על מחבת יבשה,15 ג"ר זרעי כמון קלויים על מחבת יבשה 2 דקות 30 ג"ר זרעי כוסברה קלויים על מחבת יבשה 2 דקות 120 ג"ר שומשום קלוי על מחבת יבשה,כפית מלח הימלייה,
להכניס למעבד מזון ואו בלנדר חזק את זרעי הכמון הכוסברה והשומשום (פחות 4 כפות שומשום-לשמור)לטחון לתערובת דקה,
להוסיף את האגוזים לטחון לתערובת דקה,
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף את 4 כפות השומשום וכפית המלח לערבב ובתאבון.
(מתאים להוסיף לממרחים וגבינות)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>