אנטי פסטי גזרים בארבעה צבעים טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 2 שקיות גזרים בארבעה צבעים(4 מכל צבע)לקלף לחתוך לטבעות של 1 ס"מ,
להכניס כל צבע לחוד לקערת ערבוב להוסיף 2 כפות שמן זית מעט תימין יבש לערבב,
להניח על נייר אפייה באחת הפינות,
לחזור על הפעולה עם כל הצבעים,
לפזר מעל מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,
לערבב בין הגזרים להוסיף מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.
(הפרדת הצבעים באפייה לשמור על הצבע של כולם שהסגול לא ישתלט)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>