אבקת מנטה(סוג של נענע) יבוש בשמש הביתית טבעי,
יש לכם מנטה באדנית נשארה לכם מנטה שקניתם טרי!,
גזמו מהאדנית ואו מהחבילה בבית הפרידו עלים מהגבעולים,
הניחו בצלחת בשמש הביתית עד ייבוש מלא,
הכניסו למטחנת תבלינים ואו בלנדר חזק טחנו ויש לנו תבלין מנטה יבש ובתאבון.
(מתאים לפסטות תבשילים מאפים שתייה ועוד)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>