מצרכים:
8 חתיכות עוף (שוקיים, ירכיים, כנפיים וכו')
3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לפלחים
תיבול:
4 כפות שמן זית/קנולה
4 שיני שום כתושות
שליש כפית כורכום
כף אבקת מרק (מומלץ להשתמש באבקת מרק בשרית)
כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת (מומלץ לשלב)
מעט מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי התיבול בקערית קטנה ומתבלים את חלקי העוף ותפוחי האדמה.
מניחים את העוף ותפוחי האדמה בתבנית ענקית ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך שעה וחצי (אין צורך לכסות).
בתיאבון!
"מתכון עוף בשום ועשבי תיבול" מאת מתכונים ב 10 דקות
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים