מקלוני(גוליאנים) שורש פטרוזיליה יבשים בייבוש בשמש הביתית לתיבול וארומה,
לקחת כמה שורשי פטרוזיליה(קיימים עכשיו שורשי ענק (300 ג"ר)במחיר מצחיק)
לקלף ולחתוך לג'ליאנים (עם קולפן ג'וליאנים ואו במעבד מזון ואו בפומפייה גסה)
להניח בכלי רחב בשמש הביתית עד ייבוש מלא(כמה ימים)
(אפשר בתנור על 60 מעלות טורבו לזירוז הייבוש)
ויש לנו תבלין (לזמנים ששורש הפטרוזיליה קטן ומצומק)
מתאים למרקים תבשילים פשטידות ומאפים ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>