סירות קישואים ממולאות בקינואה עם בצל מקורמל וקישוא טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 8 קישואים הגודל בינוני קטן(מנה אישית)להוריד קצוות,
להעביר קולפן (קילוף בודד ליצירת בסיס לשכיבה יציבה)
לרוקן את פנים הקישוא(לא לזרוק) מהצד העליון(סירה),
למרוח מעט שמן זית לפזר מעט תימין יבש להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה,
להכין כוס קינואה,
למילוי:לקצוץ דקדק את פנים הקישואים שהוצאנו להכניס לסוטז עם 3 בצלים מקורמלים חצי כפית מלח הימלייה וחצי כפית פלפל שחור גרוס לטגן עד ריכוך והזהבה,
להוסיף את הקינואה לערבב,
למלא בסירות האפויות להחזיר לתנור ל10 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>