קוגל (קיגל)תפו"א ירושלמי משודרג ללא גלוטן,
לקחת 3 ק"ג תפו"א לקלף לרסק במעבד מזון בפומפייה גסה (אפשר ידנית)לסחוט מנוזלים,
להוסיף 2 כוסות בצל יבש (תבלין)כוס קמח חומוס כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת מרק פרווה כף מלח הימלייה כפית סודה לשתייה 5 ביצים לערבב,
לקחת סיר לג'חנון בקוטר 25 גובה 12 לצפות בנייר אפייה משומן,
להכניס את התערובת לדחוס ולישר,
לפזר מעל 3 כפות שמן לסגור את הסיר,
להכניס את הסיר לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות שעה,
ואז לאפות על 230 מעלות שעה ,
לאחר שעתיים להוריד את החום ל180 מעלות לאפות 4 שעות ,
(אפשר לאפות לאחר שני השלבים הראשונים על 120 מעלות ללילה) ובתאבון.
יוצא מעדן.(בסה"כ 5 כפות שמן 2 על הנייר ו3 מרוחות מעל)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>