קוגל טבעוני עשיר אסלי מבית סבתה לולה,
לבשל 2 חבילות אטריות בינוניות (רחבות)לסנן להכניס לקערה,
להוסיף 43 כוס סוכר דמררה כפית מלח כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
להמיס לקרמל 21 כוס שמן ו43 כוס סוכר דמררה (זהירות מסוכן בהעברה),
להוסיף לאטריות לערבב מהר,
לקלף 4 תפוחי עץ גרנד לחתוך לקוביות לערבב בקערה נפרדת עם 2 כפות סילן ו2 כפיות תמצית ווניל להוסיף ולערבב עם האטריות,
לקחת סיר ג'חנון בקוטר של 24 ובגובה של 12 לצפות בנייר אפייה משומן ,
להכניס את התערובת לכסות בנייר כסף ובמכסה,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לשעה וחצי,
ואחר כך להוריד את חום התנור ל90 ללילה שלם ובתאבון.(אפשר להוסיף כוס חמוציות)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>