תבשיל שעועית אדומה ושעועית לבנה עשיר טבעוני ללא גלוטן,
לבשל עד רכות 300 ג"ר שעועית אדומה ו300 ג"ר שעועית לבנה(לאחר השרייה של 18 שעות ואו קפואה מבושלת)
לקרמל 4 בצלים ברבעי טבעות להוסיף לשעועית להוסיף כף אבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק טבעוני ללא גלוטן)
לבשל שעה על אש קטנה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>