פסטלים במילוי פלאפל טבעוני,
להפשיר במקרר עלי סיגר לחתוך לחצי,
כל חצי עלה לקפל לחצי לאורך(נוצר פס ארוך)להניח 2 ס"מ מהקצה כפית דייסת פלאפל,
לכסות עם הבצק מהקצה ולעטוף בצורת משולש פעם ימינה ופעם שמאולה,
את המשולש האחרון שנישאר בקיפול להכניס לכיס שנוצר,
לחמם שמן עמוק לטגן עד הזהבה יפה לנייר סופג ובתאבון.
(ניתן לאפות בתנור ב190 מעלות על נייר אפייה מרוסס במעט שמן וריסוס נוסף על הפסטלים עד הזהבה יפה) (פלאפל טבעוני ללא גלוטן אסלי לאכילה ולהקפאה בפריזר,להשרות 2 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה גדולה (תופח)עם הרבה מים וכפית סודה לשתייה ל18-24 שעות,לטחון במטחנת בשר (חורים קטנים)עם 2 בצלים גדולים ראש שום מקולף חבילה פטרוזיליה וחבילה כוסברה,לערבב להוסיף 4 כפיות כמון 4 כפיות מלח כף פלפל שחור גרוס 3 כוסות מים לערבב,(אם הולך לטיגון יש לתת לנוח במקרר לפחות שעה)לאכסן בקופסאות להכניס לפריזר (נשמר עד שנה)ובשעת הצורך להפשיר לחמם שמן ליצור כדורים עם מכשיר פלאפל לטגן עד הזהבה פלוס לנייר סופג ובתאבון.(מ2 ק"ג חומוס יוצאים לאחר ההשריה 4 וחצי ק"ג לאחר הטחינה והוספת כל המרכיבים יוצאים 5 וחצי ק"ג עיסה-כמובן אפשר להקטין כמויות באופן יחסי)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>