תבשיל חומוס ועדשים שחורים עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
לקרמל 3 בצלים,
לבשל עד ריכוך 300 ג"ר גרגירי חומוס(או אחרי השרייה ארוכה ואו קנוי קפוא)
לבשל כוס עדשים שחורים עד חצי רכות לסנן,
להשאיר בסיר של החומוס ממי הבישול 1 ס"מ מעל החומוס,
להוסיף את העדשים 3 בצלים מקורמלים כף מאבקת התיבולית של השף הפשוט(יצור עצמי תחליף לאבקת מרק)לערבב,
לבשל על אש קטנה חצי שעה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>