לחם קינואה טבעוני ללא גלוטן עם גרעינים,
לבשל כוס וחצי קינואה לצנן,
לערבב בקערה 6 כפות טחינה גולמית כף וחצי מייפל כף וחצי שמן זית כפית מלח הימלייה 5 כפות קורנפלור מומסות בחצי כוס מים,
להוסיף לקינואה לערבב,
להוסיף 1/3 כוס גרעיני חמנייה, 1/3 כוס גרעיני דלעת ,1/4 כוס זרעי פשתן, 1/4 כוס שומשום קלוי, 1/3 כוס צנוברים, כפית סודה לשתייה ולערבב(להשאיר קצת מתערובת הגרעינים לקישוט),
לקחת תבנית לחם (אנגליש קייק גדולה) להניח נייר אפייה משומן,
להכניס את התערובת לישר להדק עם מזלג,
לפזר מעל מעט מתערובת הגרעינים לקישוט להדק,
להכניס מכוסה עם נייר כסף לתנור חם על 210 מעלות לאפות 40 דקות להסיר את הכסוי להוריד ל180 מעלות לאפות 10 דקות להוציא מהתנור,
לקרר שעתיים על רשת ואז לחתוך ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>