פירות יבשים עם סילן וקינמון בסיס לתבשילים לראש השנה טבעוני ללא גלוטן,
לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף לבצלים 5 כפות סילון טבעי כפית וחצי קינמון וחצי כפית פלפל שחור גרוס כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף 200 ג"ר משמיש יבש חתוך לרבעים 200 ג"ר שזיפים מגולענים חתוכים לחצי 200 ג"ר אננס ללא תוספת סוכר חתוך למשולשים קטנים 200 ג"ר גזר הגמדים מבושל חתוך לטבעות קטנות 100 ג"ר חמוציות 100 ג"ר צימוקים בהירים 100 ג"ר צימוקים כהים לערבב לבשל על אש קטנה רבע שעה ובתאבון.
(מתאים לתוספת לאורז בורגול פסטה קוסקוס קינואה ועוד) .
(אפשר כמובן להוסיף שקדים ואגוזים קלויים מעל בארוחה ללא ילדים קטנים)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>