דלעת יפנית ממולאת בקינואה עם פירות יבשים לראש השנה טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 2 דלעות יפניות בקוטר 15 להוריד 2 ס"מ מהראש,לנקות מגרעינים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח שמן זית גם בפנים לפזר מעל מעט תבלין תימין יבש,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,
למלא עם תערובת של קינואה ופירות יבשים להכניס לתנור לעוד 10 דקות ובתאבון.
(להכין קינואה, להוסיף פירות יבשים עם סילן וקינמון, ההכנה לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים ברבעי טבעות,להוסיף לבצלים 5 כפות סילון טבעי כפית וחצי קינמון חצי כפית פלפל שחור גרוס וכוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,להוסיף 200 ג"ר משמיש יבש חתוך לרבעים 200 ג"ר שזיפים מגולענים חתוכים לחצי 200 ג"ר אננס ללא תוספת סוכר חתוך למשולשים קטנים 200 ג"ר גזר הגמדים מבושל חתוך לטבעות קטנות 100 ג"ר חמוציות 100 ג"ר צימוקים בהירים 100 ג"ר צימוקים כהים לערבב לבשל על אש קטנה רבע שעה להניח ואו לערבב עם הקינואה ובתאבון.(אפשר כמובן להוסיף שקדים ואגוזים קלויים מעל בארוחה ללא ילדים קטנים((אפשר כמובן למלא עם כל מילוי)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>