דלעת ספגטי (שערות)עם צילי מתוק בתנור טבעוני ללא גלוטן,
לקחת דלעת ספגטי לחתוך לאורך לשתי סירות,
לרוקן את הגרעינים,
לדקור עם מזלג ולהרים חלק מפנים הדלעת,
להכין תערובת של 3 כפות שמן זית ו3 כפות צילי מתוק וחצי כפית פלפל שחור גרוס,למרוח את חצאי הדלעת להוסיף רבע כוס מים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות לצנן,
לרוקן את הפנים(דמוי ספגטי)מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>