גבינומלווח מאפה גבינות בתנור,
להפשיר שני מלווח,
לערבב בקערה 50 ג"ר גבינה צפתית 5% 50 ג"ר גבינה בולגרית 5% 50 ג"ר גבינה צהובה מגורדת מעט פלפל שחור גרוס חצי כפית עלי זעתר יבשים גרוסים ביצה אחת,
להניח על המלווח את התערובת להשאיר מסביב 1 ס"מ ריק,
להניח מעל את המלווח השני להדק מסביב לחרוץ עם סכין את המלווח העליון מהמרכז החוצה חריצים בחלוקה ל8 לא עד סוף העיגול,
למרוח ביצה לפזר שומשום,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>