שקשוקה משודרגת בתחתיות ארטישוק ללא גלוטן,
לבשל עד רכות תחתיות ארטישוק עם מעט מלח הימלייה ומיץ לימון לסנן,
לטגן 3 בצלים,
להוסיף לבצלים 3 פלפלים אדומים ברצועות דקות לאדות בבצל 5 דקות,
להוסיף 4 עגבניות בקוביות קטנות וקופסת עגבניות בקוביות (400 ג"ר)וכוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף 100 ג"ר רסק עגבניות כפית סוכר כפית מלח הימלייה 2 כפות פפריקה חצי כפית צילי גרוס יבש לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להניח את תחתיות הארטישוק המבושלות למלא בביצה לסגור את המחבת עם מכסה לבשל כמה דקות עד התקשות הביצים ובתאבון.
(הגשה חגיגית ומפתיעה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>