טחינה אדומה עם סלק טבעוני ללא גלוטן,
לבשל 2 סלקים עד רכות לצנן(אפשר סלק בוואקום),
להוריד את הקליפה בחיכוך עם היד,
להכניס למעבד מזון חתוך לרבעים להוסיף 2 שיני שום כתושות 2 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון לטחון למחית חלקה,
להכין טחינה (מלח הימלייה לימון שום כמה שאוהבים)
להוסיף את רוטב הסלק לערבב לתערובת חלקה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>