היימישע פערפיל בתנור(הקוסקוס של האשכנזים)עם בצל מקורמל בניחוח מזרחי טבעוני,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 2 דקות,
להוסיף חבילת פערפיל לטגן בבצל 5 דקות,
להוסיף ליטר מים מלח הימלייה לפי הטעם להרתיח ,
להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>