שעועית ירוקה עם פירורי חלה ובצל מקורמל טבעוני,
להכין פירורי חלה(פירורי חלה מתוקה טבעונית מוזהבים ומתובלים,לחתוך חלה מתוקה ישנה לפרוסות של 1 ס"מ למרוח מעט שמן זית מצד אחד לתנור על נייר אפייה בחום של 120 מעלות במצב טורבו עד יבוש וקבלת צבע זהוב יפה להוציא לתת להתקרר ולהמשיך להתייבש לחתוך לחתיכות להכניס למעבד מזון לטחון בפולסים לעובי הרצוי לערבב בקערה עם כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח וכוס שומשום קלוי (על מחבת יבש)ובתאבון (מתאים לשימושים רבים השילוב של חלה מתוקה שומשום מלח ופלפל יוצר טעם מיוחד)(ניתן לאכסון בפריזר)
לקרמל 4 בצלים להוסיף רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון חצי כפית מלח הימלייה לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף כוס וחצי פירורי חלה לטגן בבצל 5 דקות (לא לשרוף),
להוסיף קופסת שעועית ירוקה מסוננת(אפשר קפואה חלוטה 10 דקות במים רותחים)לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>