צ'יפס מקליפות תפו"א,
(לנצל קליפות מקילוף תפו"א)
לקחת קליפות נקיות וללא כתמים של תפו"א צעירים,
לחמם שמן עמוק,
לטגן את הקליפות עד הזהבה פלוס להניח על נייר סופג,
לפזר מעט מלח גס ובתאבון.(נסו ותיהנו)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>