חרמזלך (לביבות מהצד הפולני)והפעם לחנוכה,להכין 3 כוסות פירה עדין ללא גושים (אני השתמשתי במכשיר לפירה עם המסננת חורים הדקים מאוד)לקרר,
לערבב עם 3 ביצים כוס וחצי מים (אפשר חלב)כוס וחצי קמח קוסמין מלא (אפשר רגיל בפסח קמח מצות)3 כפות סוכר דמררה קורט מלח חצי כפית סודה לשתייה לערבב לבלילה אחידה,
לחמם שמן חצי עמוק לצקת עם כף חרמזלך לטגן משני צדדים עד הזהבה יפה,
לנייר סופג,
לפזר אבקת סוכר ובתאבון.
(אפשר גרסה מלוחה עם כפית מלח הימלייה הגשה עם שמנת חמוצה בפסח שתי הגרסאות רק עם קמח מצה מתכון שעבר בבית הורי מדור לדור ממזרח אירופה ושידרוג שלי)(יוצאים 32 חרמזלך)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>