קינואה עם צ'יפס בטטה ובצל מקורמל,
לטגן לצ'יפס בקוביות קטנות של 1 ס"מ 4 בטטות בינוניות להניח על נייר סופג,
להכין כוס וחצי קינואה:לטגן את הקינואה עם כף שמן להוסיף מים 2 ס"מ מעל הקינואה לבשל על אש קטנה עד אידוי המים ושהקינואה נפתחת,
להוסיף 2 בצלים מקורמלים כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>