קינואיות- עוגיות קינואה טבעוניות,
לקחת חצי כוס סילן טבעי ללא תוספת סוכר וחצי כוס מים לחמם בסיר ולהמיס ביחד עד התחלת רתיחה להוריד מהאש,
להוסיף 300 ג"ר קינואה (לא מבושלת)100 ג"ר שומשום 50 ג"ר אגוזי מלך טחונים כפית מלח הימלייה לערבב,
להוסיף 3 כפות טחינה גולמית לערבב,
להעביר לנייר אפייה בתבנית אפייה לכסות בנייר נוסף להשטיח עם מערוך לעובי 0.8 ס"מ,
להוריד את הנייר העליון,
לישר את הצדדים עם קלף לחיתוך בצק,
להכניס לתנור חם על 175 מעלות ל16 דקות לצנן,
לחתוך עם סכין פיצה בזהירות (שלא יתפרק)לריבועים לקרר ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>