קלחי תירס במנות אישיות,
לקחת 4 תירסים לקלף לחתוך ל3 חלקים,
להרתיח סיר עם מים (ללא מלח המלח מקשה את התירס)
כשהמים רותחים להכניס את קלחי התירס להגיע שנית לרתיחה ואחר 5 דקות רתיחה מוכן להגיש עם מלח ואו חמאה ואו מה שאוהבים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>