קיפוד תפו"א לתלישה בתנור עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק,
לקלף תפו"א בינוניים גדולים לחתוך בזוית 90 מעלות עם סכין זיגזג בשני הכיוונים (ליצור קוביות)
(את החיתוך ליצור בין שני קרשי חיתוך שהתפוח על השיש והסכין פוגע בקרשים והחיתוך לא עד הסוף)
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית לפזר אבקת מרק פרווה ומעט פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד ריכוך והשחמה יפה להגיש עם הרוטב,
תערובת 2 כפות מיונז כפית חרדל וכף צ'ילי מתוק ובתאבון.(תולשים קובייה קובייה וטובלים ברוטב יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>