חמין קטניות שעועית אדומה, חומוס, שעועית לבנה, פולי סויה ופולי פול ירוק טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 5 שקיות קוקי לחורר בשליש התחתון עם מנקב משרדי הרבה חורים,
לקרמל 5 בצלים,
להכניס לכל שקית 400 ג"ר מכל קטניה (קפוא)ובצל מקורמל 1 לערבב ולקשור,
(להשאיר מקום בשקית הקטניה מתנפחת)
להכניס לסיר בישול איטי להוסיף 3 כפות סילן 2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת מרק פרווה מלח הימלייה לפי הטעם,
לצקת מעל מים רותחים 1 ס"מ מעל השקיות,
להפעיל את הסיר על חום גבוה עד רתיחה של חצי שעה,
להוריד לחום נמוך ללילה שלם ובתאבון.
(ההפרדה בשקיות שכל קטניה תישאר לבד, החורים בשקיות לכניסת הרוטב, יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>