פשטידת תפוחי אדמה ללא גלוטן בתנור,
לרסק 2 בצלים דק דק,
לרסק על פומפייה גסה 2 ק"ג (לפני קילוף),
להוסיף 4 ביצים 4 כפות קמח חומוס כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור לערבב,
לשמן בשמן זית תבנית 20 על 30 ס"מ בגובה 5 ס"מ (פיירקס),
להכניס לתבנית את התערובת,
להזליף 3 כפות שמן זית למעלה,
להכניס לתנור חם 240 מעלות לעשר דקות להוריד את החום ל200 לכ45 דקות עד התייצבות והשחמה יפה ובתאבון.
( פיתוח שלי למתכון שעובר במשפחה ממזרח אירופה כמה דורות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>