חמין שורשים ופקעות תפו"א, קולרבי, לפת, שורש פטרוזיליה וגזר בארבעה צבעים טבעוני ללא גלוטן,
לקלף 10 תפו"א מיני מזני גורמה,
לקלף 2 לפת לחתוך לשש,
לקלף 3 קולרבי לחתוך לארבע,
לקלף 5 שורש פטרוזיליה,
לקלף 16 גזרים 4 מכל צבע לחתוך לשניים,
להכניס לסיר בישול איטי,
להוסיף 4 כפות סילן 2 כפות פפריקה כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם,
להוסיף מים רותחים 1 ס"מ מעל הירקות,
להפעיל את הסיר על חום גבוה לאחר רתיחה של חצי שעה להוריד לחום נמוך למשך לילה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>