מאפינס בטטה, גזר, זוקיני ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
לקלף ולרסק על פומפייה גסה 2 בטטות בינוניות 4 גזרים גדולים לרסק עם הקליפה 3 זוקיני גדולים להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף כוס קמח חומוס כוס טחינה גולמית 3 בצלים מקורמלים כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית סודה לשתייה כפית וחצי מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
לשמן בריסוס מנגאטים מ"ס 5 בתבנית תאים,
למלא 43 גובה מהתערובת,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות כ30 דקות על התייצבות והזהבה יפה ובתאבון.
(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>