מאפינסופגניה מקמח קוסמין מלא,
להקציף ידנית בקערה 4 ביצים להוסיף כוס סוכר דמררה לערבב בביצים,
להוסיף 43 כוס שמן 43 כוס רויון 43 כוס מיץ תפוזים כף תמצית ווניל לערבב,
להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא 1 שקית אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב קלות, להכניס למנז'טים מ"ס 5 מרוססים בשמן בתבנית תאים 43 גובה,
להוסיף מעל כפית ריבת תות (הריבה תשקע במהלך האפייה),
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 14 דקות לצנן,
לפזר אבקת סוכר ובתאבון
(יוצאים 24 מאפינסופגניות בשני סבבים של אפייה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>