פסטה בשלוש צורות ברוטב עגבניות בניחוח אורגנו טבעוני,
לבשל פסטה בשלוש צורות(ביסלי, צינורות לוליאן וצדפים)לסנן,
לרוטב:קופסת עגבניות כתושות ברוטב(400 ג"ר)כפית סוכר כפית מלח הימלייה כף פפריקה חצי כפית אבקת אורגנו חצי כפית פלפל שחור גרוס כוס וחצי מים משטיפת הקופסה,
לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף את הפסטה לבשל 5 דקות על אש קטנה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>