תורמוס לנשנוש טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 500 ג"ר פולי תורמוס עם כפית סודה לשתייה ל48 שעות(יומיים),
להחליף מים פעמיים ביום לסנן,
לבשל עם מים טריים עד רכות(בין שעתיים לשלוש שעות)ברבע שעה האחרונה להוסיף כף מלח,
לסנן ולהתחיל לנשנש ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>