נשיקות מרנג טבעוניות ללא גלוטן ממי חומוס,
זוכרים את בישול החומוס!!לשמור את המים ולקרר אותם 24 שעות(נראה כמו ג'לטין),
לקחת 250 מ"ל ממי החומוס להכניס למיקסר ולהתחיל להקציף ברגע שמתחיל לתפוס נפח להוסיף בהדרגה 200 ג"ר סוכר (ההקצפה במשך כעשר דקות)לאחר שהקצף מתייצב להוסיף כף מיץ לימון כף קורנפלור וכפית תמצית ווניל להקציף דקה ולהפסיק,
למלא שקית זילוף עם צנתר משונן ליצור צורות על נייר אפייה בתבנית אפייה לקשט עם סוכריות (ואו מה שאוהבים),
להכניס לתנור חם על 80 מעלות טורבו לאפות בין שעתיים לשלוש שעות עד שמתייבש לקרר ובתאבון.
(אפשר לאפות שתי תבניות ביחד יוצאות ארבע תבניות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>