קפוסטה תערובת כרוב כבוש וכרוב לבן עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
לטגן בסוטז 4 בצלי מקורמלים כף זרעי קימל מרוסקים בעלי ומכתש כפית אבקת מרק פרווה רבע כפית פלפל שחור רבע כפית מלח הימלייה 5 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף כרוב בינוני קצוץ דקדק וקופסת כרוב כבוש מסוננת ושטופה מרוב המלחים,
לאדות עד רכות וקבלת גוון קרמל ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>