פראסיני פאווה - ממרח פול ירוק ובצל יווני טבעוני ללא גלוטן,
לקלף את תרמילי פול ירוק(400 ג"ר מקולף)לבשל 5 דקות במים רותחים לצנן ולקלף אותם, ואפשר גם לחלוט 400 ג"ר פול קפוא במשך 10 דקות לסנן ולקלף,
לטגן בשמן זית שני בצלים עד הזהבה פלוס להוסיף את הפול ו4 שיני שום קצוצות דקדק ומטגנים 6 דקות,שומרים בצד 3 כפות לקישוט,
מעבירים למעבד מזון מוסיפים חצי כוס שמן זית וטוחנים למשחה חלקה מעבירים לקערת ערבוב,
מוסיפים מיץ מלימון אחד מלח פלפל לפי הטעם מערבבים,
להגשה מניחים מעל את הפולים השלמים ששמרנו בצד מטפטפים מעט שמן זית ולימון ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>