קולרבי סגול ממולא בתבשיל שעועית ברוטב עגבניות טבעוני ללא גלוטן,
להכין תבשיל שעועית ברוטב עגבניות עשיר בבישול איטי טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 1 ק"ג שעועית לבנה עם כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן,לקחת סיר בישול איטי,להכניס לסיר קופסת עגבניות מרוסקות 850 ג"ר קופסת עגבניות כתושות ברסק 400 ג"ר 4 בצלים מקורמלים 2 כפות פפריקה כף סוכר כפית וחצי מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב, להוסיף את השעועית ומים רותחים 1 וחצי ס"מ מעל השעועית לערבב,להפעיל את הסיר על חום גבוה עד רתיחה של חצי שעה,להעביר את הסיר לחום נמוך במשך 12 שעות,
לקחת קולרבי סגול(אפשר לבן)להוריד את הראש ואת השורש,
לחורר עם מקדח ממולאים הכי רחב שיש חור כמעט עד כל עובי הקולרבי,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית ולפזר מעט תימין יבש,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד ריכוך,
למלא מהתבשיל להמשיך לאפות רבע שעה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>