לביבות תפו"א טבעוניות ללא גלוטן אפויות בתנור,
לבשל ולהכין פירה דק מ3 תפו"א לקרר,
לגרד 6 תפו"א על פומפייה דקה לסחוט מנוזלים,
להכניס את הפירה ותפוחי האדמה המגורדים לקערת ערבוב,
ולהוסיף כוס קמח חומוס 2 בצלים מקורמלים רבע כפית סודה לשתייה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה 4 כפות טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה,
ליצור לביבות פחוסות בקוטר בין 4-5 ס"מ,
לרסס נייר אפייה בתבנית אפייה במעט שמן,
להניח את הלביבות ולרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יוצא מעדן=יצאו 25 לביבות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>