זוקיני בגוליאנים בניחוח מזרחי עם בצל טבעוני ללא גלוטן,
לטגן 3 בצלים עד הזהבה פלוס,
להוסיף חצי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס ורבע כפית כמון לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף 3 זוקיני חתוכים לגוליאנים לאדות בבצל עד ריכוך וקבלת גוון קרמל ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>