מניפת חציל בלדי בתנור מוגשת עם טחינה טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 2 חצילים בלדי גדולים לקלף עם קולפן פסים(לא חייב),
לחתוך לפרוסות של 1 וחצי ס"מ לרוחב החציל (לחתוך עד החיבור לגבעול כך שהפרוסות מחוברות לגבעול)
לפרוס בעדינות למניפה,
להניח על נייר אפייה,
למרוח על הפרוסות משני הצדדים שמן זית ולפזר מעט מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,
להגיש עם טחינה ובתאבון.(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>