שטרודל קפוסטה(כרוב כבוש וכרוב לבן) בבצק עלים טבעוני,
לטגן לפתיחת טעמים 4 בצלים מקורמלים כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח וכף זרעי קימל גרוסים בעלי ומכתש במשך 3 דקות,
להוסיף כרוב בינוני חתוך דקדק וקופסת כרוב כבוש שטופה ומסוננת מנוזלים לערבב,
לאדות את הכרובים עד רכות וקבלת גוון של קרמל לקרר,
להפשיר בצק עלים לחתוך ל5 חלקים שווים,
לרדד כל חלק לגודל 20 על 30 ס"מ,
להניח בקצה הבצק פס עבה של תערובת הכרובים לקפל את הבצק מהצדדים ולגלגל לגליל,
להניח את הגלילים על נייר אפייה בתבנית אפייה שסוף הבצק בגלגול על נייר האפייה,
למרוח שמן זית לפזר מעט זרעי קימל גרוסים,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>