תפו"א מזן גורמא בבישול איטי(קונפי),
להכניס לסיר בישול איטי 4 בצלים מקורמלים 3 כפות סילן 2 כפות פפריקה כף אבקת מרק פרווה כפית מלח הימלייה וחצי כפית פלפל שחור גרוס,
להוסיף 2 ק"ג תפו"א מיני מזן גורמא מקולפים,
להוסיף מים רותחים חצי ס"מ מעל תפו"א,
להפעיל על חום גבוה עד רתיחה של חצי שעה,
להעביר לחום נמוך ל12 שעות והמעדן מוכן ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>