ניוקי בטטה עם ערמונים ובצל מקורמל טבעוני,
לטגן לפתיחת טעמים 4 בצלים מקורמלים עם כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור גרוס במשך 3 דקות,
להוסיף 2 חבילות(200 ג"ר)ערמונים בוואקום חתוכים לרבעים לטגן בבצל 5 דקות,
לבשל חבילת ניוקי בטטה
(להכניס למים רותחים לחכות עד רתיחה שנייה שהניוקי צפים 2 דקות לסנן,
להעביר לתערובת הבצל והערמונים לערבב 2 דקות על אש נמוכה מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>